Om Jette Kristensen

Jeg er uddannet reikimester i den oprindelige tradition, stresscoach,      regretionsterapeut og clairvoyant.

Reiki er den livgivende energi, som er grundstenen i mit liv og i alt jeg foretager mig. Med det udgangspunkt videregiver jeg Reiki til mine kursister og klienter gennem undervisning og behandlinger.

Den røde tråd i mit liv er at hjælpe andre og i mere end 10år har jeg hjulpet mennesker med både fysiske og psykiske udfordringer, til at genfinde energien, roen og vejen gennem livstruende sygdom og tunge livskriser.

Mine spirituelle evner har jeg altid haft. De er en del af mig som menneske, det er dog først i mit voksne liv, at de har fået en bevidst og vigtig plads i min dagligdag. De er en konstant løbende kilde til den nysgerrighed jeg har på livet og dets mange aspekter og er med til at skabe den energi, styrke og livsglæde som er min overordnede drivkraft.

Jeg kommer fra en jobmæssige baggrundt som koordinator i rejse, medie og forskningsbranchen. Her har arbejdsmiljøet altid været udadvendt, og omfattet rejser til store dele af verdenen. At rejse og opleve livets mangfoldigheder og menneskers forskelligheder er en konstant kilde til taknemmelighed.

Hvad kan jeg hjælpe dig med ?

Kontakt mig for en uforpligtende samtale.

 

Uddannelser:

2020                     Reikimester, Usui Shiki Ryoho, den oprindelige tradition

2020 ─ 2021       Stressvejleder / stresscoach, Stressakademiet v/ Birgitte Rosenlund

2013 ─ 2014        Healing Regressionsterapeut v/ Hanne Fritzbøger

2011 ─ 2011         Reiki I + II (The Reiki Alliance) v/ Hanne Fritzbøger

2007 ─ 2009      Clairvoyant fra Instituttet for Clairvoyance v/ Steen Krarup